Moda

2018 Modası Renkleri – Neon

 

New York Moda Haftası’nda belli olan 2018 modası renkleri zenginliği ile herkesi mutlu edebilecek tonlara hakim. Soğuk Kış günlerinde içleri ısıtmaya yarayacak olan renklerin başında neon geliyor.

Neon renk tonları Sonbahar Kış sezonunda öne çıkan renklerdir. Chritopher, Wang, Channel ve Balenciaga gibi dünyaca ünlü markalar neon renkleri 2018 Kış modasında kullanarak tüm kışın rengarenk yaşanmasına öncülük ettiler. Kış modasına damgasını vuran bu tonlar bu yılın yeni trend renkleri olarak karşımıza çıkıyor.

Neon Renkler

Moda haftalarında podyumlarda sıklıkla gözleri kamaştıran neon renkler sokak modasında da kendini gösteriyor. Sonbahar Kış koleksiyonlarında yoğun olarak kullanılan neon renkler kıyafetlerin göz alıcı olmasına en büyük hizmeti sunuyor. Neon tren akımı 2018 modasında tüm şıklığı ile öne çıkan renk tonları olup bilhassa sarı renk tonlarına bu Kış boyunca sık sık rastlamamız mümkün!bu neon renkleri gerek kıyafetlerinizde gerekse ayakkabı ve çantalarınızda kullanabilirsiniz.

Ancak dikkatli olunması gereken nokta şudur ki neon renkler zaten dikkatleri üzerine çektiği için aksesuarların enon renklerden  oluşması sağlanmış ise kıyafetlerin sade kıyafetin neon renklerden oluşması sağlanmış ise ayakkabı ve çanta gibi aksesuarların sade olması gerekiyor.

Neon Renkler Nasıl Kombinlenir?

Bu Kış sizde kıyafet kombinlerinizde harikalar yaratmak istiyorsanız neon renkler nasıl kombinlenir hakkında daha detaylı bilgiler edinin! Baştan aşağı neon renklerden bir takım oluşturmak aslında cesarete kaçan bir konudur. Böylesine zor bir stil tarzını elde etmek ve onu taşımak da oldukça zorlayıcı olabilir.

Canlı renklerden oluşan bu neon renkler ile tüm dikkatler üzerinizde olacaktır. Böyle iddialı bir stile sahip olamam diyorsanız da kabanlarınızda ve kıyafetlerinizde neon ayrıntılara yer verilmiş giyim örneklerinden yararlanabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu