Moda

2022-2023 Yılının Trend Saç Renk ve Modelleri

2022-2023 Yılının Trend Saç Renk ve Modelleri! Bir kadını oldukça çekici gösteren saçlar, her yıl farklı modelleri ve trend renkleri ile karşımıza çıkıyor. Gecelerde ya da gündelik hayatta özen isteyen saçların sağlıklı ve çekici görünmesi, her kadın için önemlidir.

2022-2023 Yılının Trend Saç Renk ve Modelleri! 2022-2023 saç trendleri de kadınlar tarafından yakından takip ediliyor. Yeni sezonda hangi saç modelleri ve kesimler öne çıkıyor?

Hangi Renk Saçlar Moda

Doğallığa dönüş modasından saç renkleri de nasibini aldı. Nude saç rengi 2022 sezonunda oldukça revaçta. Saçlarda doğal bir görünüm veren bu saç rengine ilgi giderek artıyor. Her cilt tonuna uygun olarak piyasaya sunulan nude saç renkleri, doğal ışık dalgaları ile çekici bir görünüm sağlıyor.

Yeni saç rengi trendleri arasında kahverengi tonlar da uzun zamandır girmiş olduğu trendler listesinden düşmek bilmiyor. Cilt tonuna uygun renklerde seçildiğinde çok çekici bir görünüm veren ve kadını gençleştiren kahverengi tonlar, ünlüler dünyasında da sıkça karşımıza çıkmaya başladı. Kahverengi saçlarda soğuk ve küllü saç renkleri öne çıkıyor. Bu renkler arasında buzlu kahve, soğuk kestane ise kadınların yeni gözdesi.

Her ne kadar soğuk kahve tonları sezonun neredeyse zirve yapan saç rengi trendleri olsa da kahve tonlarından hoşlanmayanlar için sıcak karamel hala modasını koruyor. Krem karamel, bal karamel, balköpüğü ve toffee; bu renklerden vazgeçemeyenlerin hala rahatlıkla kullanabileceği renkler.

Bob Kesim Yeni Sezonda Zirve Yaptı

En çekici kısa saç modelleri arasında olan bob kesim yeniden moda oldu. Çene hizasında uzunluğu ile kahküllü modelleri de oldukça rahat kullanım sunuyor. Derin biçimde yana ayrılmış bob modeller, sonbaharla birlikte ünlüler dünyasında da dikkat çekti.

Bob saç modeli kimlere yakışır sorusunun yanıtı, modelin trend olmasıyla beraber sıkça araştırılıyor. Geniş ve uzun yüzlerde çene altında biten bob kesimler, oldukça zarif duruyor. Köşeli yüz hatları, çeneyi biraz geçen uzunlukta kesimleri düşünebilirler. Geniş alınlı kadınlar kahkül kullanarak daha yumuşak bir yüz hattına sahip olabilirler.

Uzun Saç Trendleri ve Lob Kesim

Yeni sezonda katlı uzun saç kesimleri moda. Stil ikonlarının da kullanmayı sevdiği katlı kesimler keskin yüz hatlarında kadıncı çizgileri ön plana çıkarıyor. Uzun saçlarda kahkül ve perçem modası da sezona hızlı bir giriş yaptı. Yanlarda kullanılan perçemler, fenimen tarzları sevenlere hitap eden modeller.

Bob kadar kısa saçtan hoşlanmayan ancak çok uzun modelleri de kullanamayan kadınlar, lob saç kesimi ile rahat edebilirler. Hacimli saçlarda çok iyi duran lob kesimler sofistike tarzı sevenler için de birebir.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu