Moda

2015 Yaz Modasında  Denim Şıklığı Tahta Geçiyor!

 

2015 Yaz Modasında  Denim Şıklığı Tahta Geçiyor!

Kot giysilerinin yani denim şıklığı ile rahatlığının zirve yapacağı bir yaz sezonunu hazır mısınız? Yaz aylarının yaklaştığı şu günlerde gardırobunuzda her tür denim parçayı ortaya çıkartmanın tam sırası. 2015 yaz sezonunda, moda haftalarında esen rüzgarların haber verdiği gibi, yeni tasarımları ile birbirinden iddialı denimler, trendler tahtında zirveyi zorlayacağa benziyor.

2015 Yaz Modasında Jean Trendleri arasında, indigo denimden örgü jeanlere kadar birçok yeni trend yer alıyor.

İşte size, rahatlığın ve özgürlüğün simgesi olan 2015 yaz jeaen denim trendleri

İndigo Jean Modelleri

2015 kot modasında en önemli hakim tema, hiç kuşkusuz indigo denim olacak. Kot modellerindeki kesimlerin aslında bir önemi yok, bu trend de önemli olan kovboy esintilerinin tüm kot modellerine uygulanıyor olması. Dizlerde yıpranmış görüntü ve yırtık, süet detayların kullanıldığı dirsek yamaları ve deri materyallerin kullanıldığı yakalar, kadınlara asi ve özgür bir hava katacak. Yaz aylarında bu tarzı en çok, pantolon ve gömleklerde göreceğiz.

Yüksek Bel Jean Trendi

2015 kot modası trendleri arasında yer alan yüksek bel ve İspanyol paça modası, 70’li yılların adeta yeniden yaşanmasını sağlayacak. Düşük bel kot modasını tahtından edecek olan bu yeni akım, kadınların da ilgisini çekeceğe benziyor.

Örgü Kot Trendi

2015 yaz sezonun en iddialı parçalarından biri olan bu örgü kot modelleri, daha çok slopetler de, elbiselerde ve bütün Jean pantolon modellerinde kendini hissettirecek. Kadınların daha rahat ve şık olmasını sağlayacak olan bu modeller, aynı zamanda tarzında simgesi olacak.

Yırtık Jean Trendi

2015 yaz sokak modası trendleri arasında yer bulan yırtık kotlar, geçen yıl olduğu gibi bu yılda en gözde modeller arasında yer alıyor. Gençlerin tercihi olarak bilinen bu kotlar, bu yaz sezonunda da favori olarak gösteriliyor.

Baskılı Jean Trendi

Baskılı kot modelleri, beklenen ilgiyi bu yaz sezonunda fazlasıyla bulacağa benziyor. Ünlü moda bloglarındaki haberlere göre, tasarımcıların yoğun miktarlarda baskılı Jean kumaşlardan sipariş verdikleri ve bu kumaşlardan üretilen modelleri piyasaya sürecekleri konuşuluyor.

Jean On Jean Trendi

2015 yaz trendleri arasında öne çıkan bir başka trend ise, Jean pantolonları başka Jean parçalarla tamamlamak. Baştan aşağı Jean giymek, yaz sezonun öne çıkan kot trendleri arasında yer alıyor.

İster pantolon isterse etek olsun, üzerine mutlaka kot gömlek veya kot mont giymek, tarz sahibi olmak isteyen kadınlar için iyi bir seçenek olacak; bizden söylemesi!

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu