Moda

2015 Moda Takı Trendleri

2015 Moda Takı Trendleri

Kıyafet ve stilinize uygun takıyı seçmek her zaman önemli olmuştur. Takı, dış görünüşünüzü tamamlayan bir unsurdur. Takı seçimi dikkatli bir şekilde yapılmalı ve diğer aksesuarlar ile uyumu da göz ardı edilmemelidir. Her döneme damga vuran takı modeller mevcuttur. Bu modeller mevsimlere göre değişmektedir.

2015 moda takı trendleri arasında farklı renklerdeki küpeler ön plana çıkmaktadır. Yaz dönemine damgasını vuran bu modeller, birbirlerine uyumlu olan ya da tamamen bağımsız renkteki küpelerle fark yaratıyor. Böylece şıklığı düzensizlikle elde etmek mümkün olmaktadır.

Farklı renklerdeki küpeler konusunda yaz mevsiminde yeşil tonlar ve kırmızı tonlar hakimdir. Özellikle şeffaf görünümlü taşlardan oluşturulan küpelerle şık ve zarif bir görüntü elde etmeniz mümkündür. Farklı renk küpelerin parlak olmasına da dikkat edilmesi gerekmektedir.

2015 moda takı trendleri arasında farklı renklerdeki küpeler ve bundan başka asimetrik küpelerde dikkat çekmektedir. Yani kulağın birinde küçük, diğerinde daha uzun küpeler takmak da son dönemlerin modası haline geldi. Biraz cesaret isteyen bu küpelerden taktığınızda farklı ve tarz bir görüntüye kavuşmuş olacaksınız.

2015 Moda Takı Trendleri

Farklı renklerdeki küpeler ve asimetrik küpeleri belirlerken tarzınızı göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Yani, kıyafetiniz ya da saçınızla çok uyumsuz olan bir küpe ne kadar şık olursa olsun olumsuz sonuçlara neden olacaktır. Bu nedenle küpe tercihi yaparken bu etkenlere dikkat etmeniz gerekmektedir.

Farklı renklerdeki küpeler ve asimetrik küpeler, önemli gecelerde, ünlü simaların tercih ettiği bir tarz haline gelmiştir. Bu şekilde yaygınlaşan bu moda ile düzensiz ve dağınık görüntüyle şıklık elde etmek mümkün olmaktadır.

Farklı renklerdeki küpeler ve asimetrik küpeler tercih edilirken çanta, bileklik, kolye gibi diğer unsurlara da dikkat edilmelidir. Yaz dönemiyle birlikte daha canlı renkleri tercih etmenizde büyük fayda vardır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu