Moda

2022 Yılının Trend Gelinlik Modelleri Nelerdir?

2022 Yılının Trend Gelinlik Modelleri Nelerdir? Gelinlik trendleri 2022 için göz dolduruyor. Estetikte tutarlı, basit, minimalist, balon kollu gibi birçok detay gelinlik modasında bu yıl öne çıkıyor.

2022 Yılının Trend Gelinlik Modelleri Nelerdir? Sırt dekoltesi, fırfır ve geniş etek boyu gibi ayrıntılar da gelinlik tasarımında dikkat çekiyor. Peki, bu yılın hangi gelinlik modelleri revaçta?

Kısa Gelinlik

Gelinlik trendleri arasında kısa gelinlikler oldukça popüler. Küçük ve sade bir düğün düşünüyorsanız, bu trend tam size göre. Kısa beyaz bir gelinlik, az sayılı davetler için ideal bir seçim olabilecektir. Kısa gelinliklere genellikle sıcak bakılmasa da bu sezon son derece popüler olduklarını söylemekte yarar var.

Midi Boy Gelinlik

2022 giyim modasının önde gelen seçimlerinden biri de midi boy kıyafetler oluyor. Bu durum gelinlik seçiminde de dikkat çekiyor. Midi boy gelinlikler birçok gelinin hayalini süslüyor. Siz de farklı bir gelinlik modeli arıyorsanız, midi boy bir ürüne yatırım yapabilirsiniz.

Fırfırlı Gelinlik

Eğer düğün temanız son derece romantik ise mutlaka fırfırlı gelinliği düşünmelisiniz. Bu sayede düğün temasına uyum sağlayan bir seçim yapmış olursunuz. Ultra kadınsı bir görüntü vadeden fırfırlı gelinlikler, ışıltılı ve zarif bir duruş sergilemenize yardımcı olabilecektir.

Minimalist Gelinlik

Gelinlik trendleri arasında bir diğeri de minimalist gelinlikler oluyor. Bu sade ama şık modeller, her türlü düğün mekanına ve temasına kolayca adapte olabiliyor. 2022, minimalist bir gelinliğin tadını çıkarmanıza izin veriyor. Özellikle hacimli gelinlik sevmeyenler için minimalist tasarımlar bir adım öne çıkıyor.

Kol Detaylı Gelinlik

Sadelik ve minimalizm herkesin aklında olabilir ama kol detaylı harika gelinlik modelleri de piyasada yer alıyor. Balon kol, yırtmaçlı kol, tek omuz gelinlik gibi tasarımlar çoğu insanın beğenisine hitap ediyor. Hatta kollarda yer alan fırfırlar da bir gelinliğin muazzam şekilde görünmesine izin veriyor.

Kabalık Kollu Gelinlik

1980’lerden bu yana popülaritesini asla yitirmeyen kabarık kollu gelinlik, çoğu insanın ilgisini çekiyor. Prenseslerin giymiş olduğu gelinliklerden esinlenilen bu modeller, uzun kol tasarımı ve bilekte daralan stiller içeriyor. Romantik bir duruş sergilemek adına siz de kabarık kollu gelinlikleri tercih edebilirsiniz.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu