Dekorasyon

2015 Yazlık Ev Trendlerinde Bu Renkleri Kullanın

Marsala Yılın Rengi Olacak

Marsala rengi kozmetikten dekorasyona her yerde karşımıza çıkacak. Kızıl kahveye dönen tarçın tonları ile kırmızı şarap rengi karışımından oluşan marsala rengi 2015 sezonunun trend rengi olacak. Marsala bedeni ve zihni sakinleştirecek, ruha renk katacak. Yazlık evlerin salonlarında marsala rengi soğuk bir ton olan mavi ile kombin yapılacak. Bunun yanında farklı soğuk renkler ile de tamamlanabilecek. Salonlarda kullanılan renklerden bir diğeri de zeytin yeşili olarak karşımıza çıkacak. Zeytin yeşilini krem ve beyaz ile sıklıkla göreceğiz.

Marsala Yılın Rengi Olacak
Marsala Yılın Rengi Olacak
Marsala Yılın Rengi Olacak

 

Marsala Yılın Rengi Olacak

Beyaz- Krem ve Vizon Koltuk Takımları ve Renkli Yastıklar

Evimizde renk seçimini yapar iken çok dikkatli olmalıyız. Çünkü kargaşa yaratacak renkleri seçer isek evimiz bize huzur vermez aksine huzurumuzu kaçırabilir. Bu yüzden en doğru kararı verebilmemiz için internetten ya da dekorasyon dergi ve kitaplarından birbirine uygun olan renkleri seçmemiz olacaktır. Daha sonra bu renkleri dekorasyona uygulayacağız. Salon için koltuk takımlarını seçer iken daha sade ve klasik beyaz ve krem renklerini seçebilirsiniz. Üzerine ise birbirinden renkli ve çeşitli kırlent yastıklardan alabilirsiniz. Bu yastıkları kolayca da yüzünü çıkarıp çamaşır makinesine atabilirsiniz. Kırlent yastıkların birçok rengi ve deseni bulunmaktadır. Bu sezon vizon rengi de koltuk takımlarında oldukça kullanılmaktadır. Açıktan koyuya vizon rengi oldukça kullanışlıdır hem koltuğun kirini de fazla belli etmez.

 

Beyaz- Krem ve Vizon Koltuk Takımları ve Renkli Yastıklar

Çevre Dostu Olan Figürler

Evlerimizde bu sezon çevre dostu olan figürleri sıklıkla göreceğiz. Evimizin bütün dekorasyonunda çevre dostu olan unsurlar yer alır iken koltuk, kanepe ve yastık gibi eşyalarda da hayvan resimleri sıklıkla kullanılacak. Hayvanseverler bu parçaları çok sevecek ve evlerinde severek kullanacak.

Turkuaz ve Canlı Renkler

 

 

Turkuaz ve Canlı Renkler

Bu sezon turkuaz gibi canlı renkler evlerimizin salonlarında sıklıkla kullanılacak. Koltuk takımlarında beyaz ve krem kullanılır iken yastıklar turkuaz rengi olacak. Televizyon üniteleri de beyaz ve turkuaz renginden oluşabilir. Ya da beyaz renk bir televizyon ünitesinin üzerine turkuaz renkli aksesuarlar yerleştirebilirsiniz. Avizeler ise sade renklerde karşımıza çıkıyor. Böylece hem şık hem de daha parlak siyah, krem gibi avizeler ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu