Sağlık

Mezoterapi Nedir? Selüloit Tedavisi Nasıl Yapılır?

Üç kadından birinin yaşadığı sorun selüloit için mezoterapi nedir selüloit tedavisi nasıl yapılır gibi sorular sorabilirsiniz.

Aşağıda bu konuya dair detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Bilgiler üzerinden hareket ederek, yaşadığınız selüloit sorununun çözümlenmesini sağlayabilirsiniz.

Selülot Tedavisi Hakkında

Selüloitleriniz için kalıcı çözüm olduğunuz bilmelisiniz. Selüloit tedavisi nasıl yapılır sorusuna verilen yanıt üzerinden, direkt olarak merak ettiklerinizin yanıtlanması sağlanıyor. Tedavi yöntemleri arasında sıkça rastlayacağınız mezoterapi, ilk olarak 1952 yılında uygulanmıştır. Oldukça eski bir yöntemdir ve zamanla geliştirilmiştir.

Mezoterapi;

Uygulama estetik amaçlı yapılır. Yani kişinin vücudunda selüloit olan bölgede estetik görüntü olmadığından, bu yöntem ile giderilmesi sağlanır. Homeopatik ajanlar, farmasötikal ajanlar, bitki özütleri, vitamin gibi tüm bunların karışımının deri altına uygulamasının yapılması sağlanır. Bu sayede kişinin cildinin kusursuz bir hal alması sağlanır. Mezoterapi nedir sorusuna verilecek yanıtın, selüloit tedavisi olduğunu bilmelisiniz. İlk olarak uygulamanın yapılması, Dr. Michel Pistor tarafından gerçeklemiştir. Edinmiş olduğunuz bu bilgiler dahilinde, siz de tedaviniz için bu yöntemin gerçekleşmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Doktorunuz ve sizin ortaklaşa verdiğiniz bir karar üzerinden tedavinin gerçekleşmesi sağlanabilir.

Mezoterapi Kimlere Uygulanmaz

Selüloit sorunu yaşayan ancak; mezoterapi yönteminin uygulanamayacak olduğu kişiler var. Bu kapsamda yer almadığınız sürece tedavinin bu yöntem ile gerçekleşmesi mümkün.

  • Felç geçirmiş olan kişilere
  • Gebelere
  • Kanser olan kişiler
  • Kan pıhtılaşma problemi yaşayan kişilere
  • Diyabet hastalarına
  • Çoklu ilaç tedavisi gerektiren hastalığı olan kişiler uygulama söz konusu değildir.

Mezoterapi kimlere uygulanır sorusuna yanıt olarak, yukarıda ki kapsamda olmayan ve selüloit sorunu yaşayan kişilere uygulanabilir cevabı verilecektir. Direkt olarak uygulamanın gerçekleşmesi ve kişinin yaşadığı cilt sorunundan kurtulması sağlanacaktır. Bilgi alarak hareket etmeniz doğrudur.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu