Moda

Saç tüyleri kullanımı

Saç tüyleri kullanımı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte en çok önem verdiğimiz noktalardan birisi saçlardır. Saçları kalıcı olarak boyamak cildimize oldukça fazla zarar vermektedir. Bu nedenle günümüzde boyamanın geri planda bırakılması, yeni saç trendlerini ortaya çıkarmıştır. Bunlardan birisi saç tüyleridir. Saç tüyleri bir paket içerisinde çeşitli sayılarda, renk ve desenlerde yer almaktadır. Rengarenk bir moda akımını başlatan saç tüylerine sülün tüyü de denmektedir.

Saç tüyleri nasıl tutturulur?
Saçınıza takmaya karar verdiğiniz tüyleri satın aldığınız paketin içerisinde minik silikon yapıda boncuk veya saç kancası bulunur. Bunların içerisinden geçireceğiniz herhangi bir pense veya cımbız yardımıyla saçlarınıza kolaylıkla tutturabilirsiniz.
Kendiniz yapmaya cesaret edemiyorsanız kuaförünüzden yardım alabilirsiniz. Hızlı şekilde takılma ve çıkarılma özelliği sayesinde saç tüyleri ile cıvıl cıvıl olabilirsiniz. Üstelik tüm kombinlerinizle müthiş bir uyum içerisinde olacaktır.

Saç tüyleri nasıl şekil alır?
Saç tüylerini saçlarınıza tutturduktan sonra çeşitli şekilleri verebilirsiniz. Örgülü, kıvırcık veya dalgalı kullanmak isterseniz şekillendirici saç aletleri ile ısıya dayalı stilleri kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
Yıkayıp kurulayabileceğiniz bu tüylerin orjinal olması son derece önemlidir. Korsan bakım ürünlerinin ucuza satıldığı için tercih edildiği günümüz piyasasında, kaliteli saç tüylerini ve diğer ürünleri almaya gayret edin.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu